Ja, ik ga er voor! Ik kan niet wachten...

Factuurgegevens

Extra informatie

Je bestelling

Product Subtotaal
Canva - dé tool voor al jouw visuals  × 1 247,00
Subtotaal 247,00
Waardebon: canva-actie -150,00 [Verwijderen]
Totaal 97,00 (inclusief 16,83 BTW)
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in mijn privacybeleid.

Wat anderen vonden...

Iris

"Deze cursus had ik dus gewoon veel eerder moeten doen! Heb ik eerst een paar weken zitten stuntelen... met 0 effect. En nu... nu Saskia alles zo duidelijk heeft uitgelegd in haar video's voel ik me helemaal happy! Ik kan zelfs van die toffe gifjes maken en animaties...
Happy as happy can be!"

 

Iris - Kindercoach

Freya

"Wat een feestje om zo heerlijk creatief aan te slag te kunnen. Ik dacht altijd dat alleen grafisch designers dit konden. Niet dus! Ik kan nu eindelijk ook mijn Instagram posts meer passend bij mij maken. Deze Canva cursus is goed opgebouwd, heel duidelijk en is echt overcompleet. Dankjewel ook voor alle extra's, Saskia, die templates zijn zo ontzettend handig. Ik heb er al een aantal meteen gebruikt."

 

Freya - ZZPer zorg