Ja, ik ga er voor! Ik kan niet wachten...

Factuurgegevens

Extra informatie

Je bestelling

Product Subtotaal
Plaatshouder
De Content Machine & Planning
  × 1
247,00
Subtotaal 247,00
Waardebon: content-actie -150,00 [Verwijderen]
Totaal 97,00 (inclusief 16,83 BTW)
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in mijn privacybeleid.

Wat anderen vonden...

Iris

"Na de Canva cursus van Saskia heb ik meteen doorgepakt. Ook deze cursus had ik dus gewoon veel eerder moeten doen! Content bedenken en dan ook nog eens met een strategie erachter... zover had ik niet gekomen in m'n eentje. Saskia legt alles zo duidelijk uit in haar video's. Zelfs ik als warhoofd heb nu echt een social media plan mét planning.
Happy as happy can be!"

Iris - Kindercoach